Beasley stuurt aan op vertrek bij PSV

11 mei 2006, 12:15

De kersverse PSV-trainer Ronald Koeman moet mogelijk direct op zoek naar een nieuwe aanvaller. Amerikaans international DaMarcus Beasley lijkt immers van plan om de club deze zomer te verlaten. De aanvaller hoopt door middel van een goed WK een mooie transfer af te dwingen. "Het zou zomaar kunnen dat de bekerfinale tegen Ajax mijn laatste wedstrijd in dienst van PSV was", zegt de 24-jarige Amerikaan tegen FCUpdate.nl.

Beasley maakte twee jaar geleden de overstap naar Europa, toen PSV hem wegplukte bij het Amerikaanse Metro Stars. Sindsdien is hij een vaste waarde in het Eindhovense elftal, maar als het aan Beasley ligt is zijn avontuur bij PSV alweer ten einde. "Dit is voor mij een heel belangrijk jaar, met het WK voor de boeg. Mijn deur staat altijd open voor aanbiedingen van andere clubs, ik houd mijn opties open", zegt de vleugelaanvaller.

Beasley zal in ieder geval ook gaan praten met de nieuwe hoofdtrainer van PSV, Ronald Koeman. "Dat ga ik sowieso doen, om te horen wat de nieuwe trainer met mij van plan is. Misschien ziet hij het helemaal niet in mij zitten, of misschien juist wel. Je weet het nooit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen