Spurs slaan dubbelslag met Lamela en Chiriches

30 augustus 2013, 18:31

De transfer van Gareth Bale naar Real Madrid, voor rond de honderd miljoen euro, is nog niet eens rond of Tottenham Hotspur jaagt al het geld er al doorheen. The Spurs sloegen vrijdag met Erik Lamela en Vlad Chiriches een dubbeslag.

Lamela komt voor naar verluidt dertig miljoen euro over van AS Roma. De 21-jarige Argentijnse aanvaller verruilde River Plate twee jaar geleden voor de Romeinen, voor wie hij in het afgelopen seizoen vijftien keer scoorde in de Serie A.

Chiriches is afkomstig van Steaua Boekarest. De 23-jarige Roemeense verdediger was bij die club aan zijn derde seizoen begonnen. Vorige jaargang was hij de grote man in de return van de Europa League-tweede ronde tegen Ajax. Nadat de Amsterdammers thuis met 2-0 hadden gewonnen, gingen ze in Boekarest met dezelfde cijfers onderuit. Chiriches gaf de assist bij de 1-0 en maakte zelf de 2-0. Vervolgens won Steaua na penalty's, om daarna van Chelsea te verliezen.

Eerder deze zomer legde Tottenham al onder meer Roberto Soldado, Nacer Chadli en Paulinho vast. In totaal heeft de Londense club al ruim 110 miljoen euro uitgegeven. Bovendien kan ook de komst van Ajacied Christian Eriksen elk moment bevestigd worden. Hetzelfde lijkt dus te gelden voor de transfer van Bale naar Real.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen