'Arsenal met Lille in gesprek over Kalou'

31 augustus 2013, 12:59

Arsenal heeft zich bij Lille OSC gemeld met hun interesse voor oud-feyenoorder Salomon Kalou, zo meldt The Daily Mail. De 28-jarige Ivoriaan kon eerder al rekenen op de interesse van West Bromwich Albion, Liverpool en Cardiff City. Echter struikelden al deze clubs over het financiële plaatje.

Wellicht wil Arsène Wenger inspelen op de absentie van Alex-Oxlade Chamberlain en Lukas Podolski, die beiden flink geblesseerd raakten. Arsenal kondigde aan het begin van de transferperiode aan dat de Londenaren zich flink zouden roeren op de transfermarkt. Tot dusver viel dat nog tegen, maar daar moet met de komst van Kalou dus verandering in komen.

Kalou kwam in 2003 bij Feyenoord terecht. Na één seizoen op huurbasis te hebben gespeeld voor Excelsior, speelde de Ivoriaan nog twee seizoenen voor Feyenoord. Hij vormde toen, samen met Dirk Kuijt, het koningskoppel 'K2'. Chelsea haalde Kalou in 2006 naar Londen, waar hij zes seizoenen lang bivakkeerde.

Via Lille, waar de Ivoriaan elf keer scoorde in 25 duels, komt Kalou wellicht dus weer in Londen te spelen. Kalou kwam 46 keer uit voor de nationale ploeg van Ivoorkust, waarin hij zestien keer doeltreffend was.

Ondertussen hoopt Arsenal dat Nicklas Bendtner naar Crystal Palace zal vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen