Treffers schaars in middagduels Premier League

31 augustus 2013, 17:53   Bijgewerkt: 31 augustus 2013, 23:17

Doelpunten bleken vanmiddag duur bij de om 16.00 uur begonnen wedstrijden in de Engelse Premier League. Drie van de vier duels eindigden in 1-0, bij Cardiff City tegen Everton werd zelfs helemaal niet gescoord: 0-0. Bij die ontmoeting bleef John Heitinga op de bank bij de bezoekers.

Newcastle United was één van de clubs die met 1-0 won. De noorderlingen waren op het eigen St. James' Park te sterk voor het Fulham van coach Martin Jol. Echt veel viel er niet te genieten in Newcastle, maar de thuisclub werd naarmate de wedstrijd vorderde wel steeds gevaarlijker.

Zo raakte Hatem Ben Arfa de lat met een kopbal. Maar kort daarna, in de 86ste minuut, opende de Fransman alsnog de score. Na een aanname met de borst dribbelde hij vanaf de rechterflank naar binnen, om te scoren met een prachtig schot vanaf de rand van het strafschopgebied. Bij Newcastle United hadden Tim Krul en Vurnon Anita overigens een basisplaats.

Norwich City vloerde Southampton in eigen huis met 1-0. Nathan Redmond maakte in de 68ste minuut het verschil. Leroy Fer verrichte het voorbereidende werk. Eerder in het duel had de Nederlandse middenvelder nog een kans onbenut gelaten, op aangeven van landgenoot Ricky van Wolfswinkel.

Door een rake vrije trap van Jermaine Pennant in de 82ste minuut won Stoke City met 0-1 bij West Ham United. Bij de formatie uit Stoke-on-Trent had Erik Pieters een basisplaats, Oussama Assaidi bleef op de bank. De aanvaller, die wordt gehuurd van Liverpool, moet daardoor nog even wachten op zijn debuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen