Falkenburg: "Ik ben trots op de jongens"

1 september 2013, 12:43   Bijgewerkt: 1 september 2013, 12:57

Erik Falkenburg maakte zaterdagavond indruk, door in de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk drie doelpunten voor zijn rekening te nemen. Go Ahead Eagles wist met 1-4 te winnen in Waalwijk en Falkenburg speelde daar dus een zeer belangrijke rol in. Nadat Falkenburg door AZ verhuurd werd aan NEC, heeft hij het tot dusver uitstekend naar zijn zin in Deventer, wat dus ook tot expressie komt in het veld.

De 25-jarige aanvallende middenvelder van Go Ahead was zeer te spreken over de teamprestatie van de Eagles: “We speelden goed als team. Ik kreeg twee goede voorzetten en de derde pass was ook prima. De jongens hebben vorig jaar een prima jaar gedraaid en dat zit er nog steeds in. Het vertrouwen is er gewoon en we spelen gewoon leuk voetbal. Ik ben trots op de jongens”, zo vertelt Falkenburg voor de camera's van NOS.

De keuze voor Go Ahead is voor Falkenburg zeker geen beslissing waarvan hij spijt heeft: “Ik heb de keuze gemaakt vanwege het leuke voetbal dat Go Ahead speelt. Het is prettig als je jongens om je heen hebt die durven te voetballen. We beginnen de eerste helft meteen met leuk positiespel, en dat is het mooiste dat er is. Er is weinig druk en we zijn een goed voetballende ploeg. Het is heerlijk om zo te spelen. Het is een ontzettend leuke groep en ik voel me vanaf het begin thuis bij de club”, aldus de Leidenaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen