Demichelis medisch gekeurd bij Man City

1 september 2013, 13:33

Martin Demichelis maakt waarschijnlijk de overstap naar Manchester City. De 32-jarige verdediger zal medisch gekeurd worden bij de Citizens, zo meldt SkySports. De Argentijnse centrale verdediger kost City naar verluidt ongeveer vijf miljoen euro.

Manchester City ziet in Demichelis de vervanger van Kolo Touré, die eerder deze zomer naar Liverpool vertrok. Wellicht dat Demichelis gehaald wordt om zijn ervaring over te brengen op de jongere jongens in de selectie van City. Het halen van een extra verdediger komt City wel goed uit op het moment, aangezien Vincent Kompany een tijdje uit de roulate zal zijn en Matija Nastasic de training pas net hervat heeft na een hamstringblessure.

Het lijkt erop dat de transfer van Demichelis snel zijn doorgang zal vinden, wat toch redelijk opmerkelijk te noemen is, aangezien de 37-voudig Argentijns international pas twee maanden geleden voor Atlético Madrid tekende. Voor deze overstap stond Demichelis bij Malaga en Bayern München en River Plate onder contract.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen