Jarige Sturridge matchwinner tegen United

1 september 2013, 16:28

In de Premier League stond zondagmiddag de topper tussen Liverpool en Manchester United op het programma. Op Anfield wist Liverpool met 1-0 te winnen van de ploeg uit Manchester, waar Robin van Persie in de basis begon en Alexander Büttner negentig minuten op de reservebank zat. Daniel Sturridge werd matchwinner op zijn verjaardag.

Man United moest het tegen Liverpool stellen zonder Wayne Rooney, die zaterdagmiddag op de training van United uitviel met een hoofdblessure. Waarschijnlijk mist Rooney hierdoor ook de wedstrijden van Engeland tegen Moldavië en Oekraïne.

Liverpool begon in eigen huis voortvarend aan het duel met Man United. Een hoekschop van Steven Gerrard werd ingekopt door Daniel Agger. United verdedigde vrij slordig, de jarige Daniel Sturridge reageerde attent en schoot de bal van dichtbij binnen. United antwoordde bijna meteen, toen het een omhaal van Robin van Persie over het doel van de Belgische doelman Simon Mignolet zag gaan.

United oefende in de tweede helft meer druk uit op Liverpool, waar Luis Suarez overigens de achtste wedstrijd van zijn schorsing beleefde. Hierna moet de Uruguayaan nog twee wedstrijden toekijken. Suarez werd voor tien duels geschorst nadat hij Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic beet in een wedstrijd.

De druk van Manchester United leverde geen doelpunten voor de ploeg van David Moyes op. Ook niet toen Robin van Persie in de blessuretijd een goede kans kreeg. Na het laatste fluitsignaal bleef Man United zonder punten achter, tot grote vreugde van de Liverpool-fans.

West Bromwich Albion – Swansea City

West Bromwich Albion trad in eigen huis, met de teruggekeerde Nicolas Anelka in de basis, aan tegen Swansea City. Beide ploegen wachtten voorafgaand aan het duel nog op hun eerste competitieoverwinning van het seizoen. De uitploeg, die met Wilfried Bony en Michel Vorm in de basis begon, kwam al vroeg in de wedstrijd op 0-1, dankzij een fraai doelpunt van Ben Davies. Na het doelpunt van Davies werd er lange tijd niet gescoord, maar met een treffer in de slotfase wist Pablo Hernández er nog 0-2 van te maken. Met deze wedstrijd wist Swansea, waar Jonathan De Guzman nog in het veld kwam voor Bony, haar eerste overwinning van het seizoen te behalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen