Stuttgart walst over Hoffenheim heen

1 september 2013, 17:28

VfB Stuttgart was zondagmiddag superieur aan Hoffenheim, toen het maarliefst met 6-2 wist te winnen in de Mercedes-Benz Arena. Grote man aan de zijde van Stuttgart was zonder twijfel Vedad Ibisevic, die zijn oude club Hoffenheim pijn wist te doen met het maken van een hattrick.

Twaalf minuten had de thuisploeg nodig om aan de leiding te gaan. Antonio Rüdiger maakte de openingstreffer. Vlak hierna scoorde Ibisevic zijn eerste treffer van de middag. Hoffenheim bracht de spanning terug via Kevin Volland, die nog namens Duitsland actief was op het recente Jeugd-EK. De hoop van Hoffenheim werd een paar minuten echter aan flarden geschoten door Alexandru Maxim.

Vanaf de 3-1 was duidelijk dat het voor Hoffenheim zaak was om de schade te beperken in Stuttgart. Dit lukte de manschappen van Markus Gisdol niet. Ibisevic scoorde vlak na rust de 4-1, alvorens Maxim zijn tweede doelpunt van de middag wist te maken in de 55e minuut. Na ruim een uur spelen tekende Ibisevic voor de 6-1, door zijn hattrick compleet te maken. Roberto Firmino maakte de stand nog iets draaglijker voor de ploeg uit Hoffenheim.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen