'United heeft 36 miljoen over voor Herrera'

2 september 2013, 17:13

Manchester United zou tegemoet willen komen aan de clausule van 36 miljoen, die in het contract zou zijn opgenomen van Athletic de Bilbao-middenvelder Ander Herrera. Dit melden bronnen binnen SkySports.

Een halve dag voor het verstrijken van de transferdeadline is United nog naarstig op zoek naar versterkingen voor hun selectie. Nadat de ploeg uit Manchester al veelvuldig in één adem werd genoemd met Everton-spelers Marouane Fellaini en Leighton Baines, heeft United naar verluidt met zeer serieuze intenties hebben aangeklopt bij Athletic de Bilbao. Ze schijnen zelfs afgelopen donderdag al een bod te hebben gedaan van 25 miljoen pond (een kleine 30 miljoen euro), wat Bilbao toen afgewezen zou hebben.

Herrera, die de afgelopen seizoenen tot 61 wedstrijden (twee doelpunten) kwam voor Bilbao, zou een afkoopsom van 36 miljoen euro in zijn contract hebben staan. De La Liga-expert van SkySports zou vernomen hebben dat de deal al praktisch rond zou zijn, al moet de ploeg van David Moyes eerst de betaling afronden en zal Herrera uiteraard nog medisch gekeurd moeten worden.

Naast de waarschijnlijke komst van Herrera is het nog steeds aannemelijk dat Fellaini en Baines de weg naar Old Trafford zullen bewandelen. Bij Everton worden James McCarthy (Wigan Athletic), Gareth Barry (Manchester City) en Ryan Bertrand (Chelsea) genoemd als eventuele opvolgers. Feyenoorder Bruno Martins Indi zou ook in de belangstelling van Everton staan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen