ADO Den Haag haalt Alberg en Kanon in huis

2 september 2013, 22:50

Roland Alberg zal de selectie van ADO Den Haag komen versterken. Dit maakt de Haagse club maandagavond bekend op de officiële clubwebsite. Alberg, vooral bekend van zijn periode bij Excelsior, komt over van het Turkse Elazigspor.

De ploeg van Maurice Steijn probeerde Alberg al eerder te halen, toen Jens Toornstra ADO verruilde voor FC Utrecht. Dit was voor de ploeg uit Den Haag destijds niet haalbaar. Het avontuur van Alberg in Turkije verliep niet zoals de aanvallend ingestelde middenvelder vooraf gepland had, waardoor Alberg het zag zitten om terug te keren op Nederlandse bodem.

Alberg, afkomstig uit de jeugdopleiding van AZ, tekent bij ADO voor één seizoen, waarbij de ploeg uit Den Haag de optie heeft om er twee jaar aan vast te plakken.

ADO heeft zich op de valreep overigens ook versterkt met de 20-jarige Wilfried Kanon. De verdediger uit Ivoorkust komt over van het Roemeense Corona Brasov. Kanon ondertekent een tweejarig contract bij Den Haag, met een optie voor nog twee extra jaren. De berichtgeving is wel onder voorbehoud, aangezien de Ivoriaan nog medisch gekeurd moet worden en een visum moet krijgen. Kanon hoopt uiteraard te gaan knallen in Den Haag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen