Sunderland haalt Italianen en laat Sessegnon gaan

2 september 2013, 23:57

Sunderland heeft zich verzekerd van de komst van Fabio Borini en Andrea Dossena. Borini zal voor één seizoen gehuurd worden van Liverpool en Dossena komt transfervrij over van het Italiaanse Napoli.

Borini kwam recent nog namens Italië uit op het jeugd-EK, waar hij tegen Nederland wist te scoren. De 22-jarige aanvaller kwam één keer uit voor het 'echte' Italië en speelde dertien wedstrijd in dienst van Liverpool.

Dossena zal in een omgeving terecht komen die hem niet volledig vreemd is. Hij stond eerder al onder contract in Engeland. Hij speelde voor Liverpool, waar hij achttien wedstrijden in actie kwam, in de achttien maanden dat hij bij The Reds onder contract stond. Het aantrekken van Borini en Dossena betekent voor Sunderland dat zij hun twaalfde en dertiende speler aantrokken in deze transferperiode. Het tweetal zal getraind worden door hun landgenoot Paolo di Canio.

Overigens werd bekend dat Stephane Sessegnon zal vertrekken bij Sunderland. Hij vertrekt naar West Bromwich Albion, waar hij een driejarig contract tekent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen