'Feyenoord ziet terugkeer Bakkal zitten'

4 september 2013, 09:05   Bijgewerkt: 4 september 2013, 10:09

Feyenoord ziet er naar verluidt heil in om een terugkeer van Otman Bakkal naar de Kuip te realiseren. Dat meldt Telesport. De eventuele transfer van Bakkal is voor de Rotterdammers financieel gezien een moeilijk verhaal, maar het slijten van Sekou Cissé zou een opening kunnen bieden voor de ploeg van Ronald Koeman.

Afgelopen week werd bekend dat er een einde zou komen aan het Russische avontuur van Otman Bakkal, nadat zijn contract bij Dinamo Moskou in goed overleg ontbonden werd. In 2012 verkaste Bakkal naar Moskou, nadat hij op huurbasis voor Feyenoord uitkwam. In Rotterdam kwam de aanvallend ingestelde middenvelder destijds tot 29 competitiewedstrijden, waarin hij het net negen maal wist te vinden. Het aantal speelminuten dat Bakkal wist uit te komen voor Dinamo Moskou, was zeer minimaal.

Ondertussen weet Telesport ook te melden dat Bakkal tegen de mensen uit zijn nabije omgeving stelt dat hij wel oren heeft naar een terugkeer bij de Rotterdammers. Het wordt de vraag of het financieel haalbaar is voor Martin van Geel en consorten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen