Walcott verheugt zich op samenwerking met Özil

4 september 2013, 11:16

Op de valreep wist Arsenal het voor elkaar te krijgen om Mesut Özil los te weken bij Real Madrid. Voor een slordige vijftig miljoen euro kwam de Duitser met Turkse afkomst over van Real Madrid. Nadat Arsène Wenger bij het starten van de transferperiode aankondigde dat Arsenal flink in de buidel zou gaan tasten, werd op het laatste moment dus een grote transfer aangekondigd. Dit tot grote vreugde van Arsenal-speler Theo Walcott

Walcott bereidt zich momenteel met het Engelse nationale elftal voor op de interlands tegen Moldavië en Oekraïne. De vleugelspeler van Arsenal zegt dat hij zeer gecharmeerd is van Özil en dat hij zich daarom verheugt op de samenwerking met de Duitse international: "Hij is een geweldige toevoeging en ik kijk er persoonlijk erg naar uit om met hem te spelen. Het aantal assists dat hij geeft, het lijkt net een droom. Ik weet zeker dat alle Arsenal-supporters uitkijken naar de wedstrijd tegen Sunderland", aldus Walcott tegen ESPN.

Arsenal heeft de smaak de afgelopen wedstrijden aardig te pakken. Nadat het in de eerste competitieronde van Aston Villa verloor, boekte de ploeg van Wenger overwinningen op Fulham en Tottenham Hotspur. Daarnaast wisten de Londenaren overtuigd door te gaan in de Champions League, wat ten koste ging van het Fenerbahce van Dirk Kuijt. Walcott is van mening dat het aantrekken van Özil illustreert dat The Gunners 'echt klaar zijn om een stap te maken'.

De snelle buitenspeler herinnert zich nog een wedstrijd tegen Özil, toen hij jeugdinternational van Engeland was: "Ik speelde tegen hem met het onder-21 team van Engeland. We verloren met 4-0. Hij liet toen al zijn absolute klasse zien, die hij daarna ook voor club en land demonstreerde.", aldus de buitenspeler over zijn nieuwe teamgenoot.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen