NAC doet vertrouwen op tegen Lierse SK

5 september 2013, 17:07

NAC Breda heeft het vooralsnog erg lastig in de Eredivisie, waardoor de club een zeventiende plaats op de ranglijst bezet, met slechts twee punten uit vijf duels. De Bredanaars konden de oefenwedstrijd van donderdagmiddag tegen het Belgische Lierse SK gebruiken om voetballend beter in het ritme te komen. Dat is de ploeg van Nebojsa Gudelj aardig gelukt, aangezien de Brabanders met 3-1 wisten te winnen. Anouar Hadouir maakte bij NAC zijn rentree na zijn blessure.

Binnen een kwartier stond het al 2-0 voor NAC, aangezien Rydell Poepon twee keer het net wist te vinden (waarvan één strafschop) voor de ploeg uit Breda. Poepon wist vorige week in de thuiswedstrijd tegen NEC (1-1) ook al doeltreffend te zijn. Elson Hooi speelde bij de eerste treffers al een belangrijke rol, maar het derde doelpunt wist de rappe vleugelspeler op zijn eigen naam te schrijven. Vanaf de 3-0 voorsprong kon NAC het wat rustiger aan doen. Julien Vercauteren scoorde nog namens Lierse, maar spannend is de wedstrijd nooit geweest.

Met deze vriendschappelijke overwinning heeft NAC dus wat vertrouwen kunnen tanken. Op zondag 15 september spelen de Bredanaars de uitwedstrijd bij Roda JC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen