Braziliaan eindigt als varkensvoer na gruweldood

Ger
6 september 2013, 15:51

Brazilië is wederom opgeschrikt door een voetbalmoord. Gabriel de Oliveira Domingos Costa, een 18-jarig middenvelder van Fluminense, is op brute wijze om het leven gekomen. Het talent stond op het punt door te breken in het eerste elftal, maar verdween op 16 mei van dit jaar plotseling.

Volgens Braziliaanse media is Costa vermoord en in vieren gereten. Hij zou met zijn 15-jarige broertje en een handlanger een vrouw hebben bedreigd met een vuurwapen. Bovendien werden een geldbedrag en haar auto gestolen. Het trio wilde het voertuig in een sloppenwijk stallen, maar de krottenbaas was bang voor de komst van politie.

Hij liet Costa gevangen nemen, waarna de tiener met zeer grof geweld is vermoord. Zijn armen zouden zijn afgehakt, waarna de rest van zijn lichaam in vier stukken is getrokken. Uiteindelijk werden diverse lichaamsdelen in een rivier gegooid. De rest van het talent diende als varkensvoer.

Het is het tweede incident in twee maanden. Begin juli spiesten boze fans het hoofd van een scheidsrechter op een stok. In 2014 organiseert Brazilië het WK.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen