Bojan: "Denk niet aan terugkeer bij Barça"

6 september 2013, 18:18

Bojan Krkic is niet bezig met een terugkeer bij FC Barcelona. De 23-jarige Spaanse aanvaller staat nog onder contract bij de Catalaanse grootmacht, maar speelt momenteel op huurbasis voor Ajax.

"Ik denk nu niet aan een terugkeer bij Barcelona. Ik richt me alleen op Ajax", zegt Bojan in het Spaanse Sport. "In Amsterdam wil ik mezelf verder ontwikkelen, dat is mijn doel voor dit seizoen. Daarna zien we wel. In het voetbal is alles mogelijk. Natuurlijk zit Barça in mijn hoofd, aangezien ik daar nog onder contract sta. Maar ik heb nog niet besloten of ik daar wil terugkeren."

Krkic was ooit hét talent van Spanje, maar wist die belofte nooit in te lossen. Ook in de Serie A, bij AS Roma en AC Milan, kon hij niet overtuigen. Bij Ajax hoopt hij zichzelf alsnog op de kaart te zetten. Met de Amsterdammers speelt hij over twee weken in de Champions League tegen FC Barcelona. "Of we kans hebben? In het voetbal kan alles, maar het zal lastig worden", blikt Bojan vooruit op dat duel. "We gaan ervan genieten en flink ons best doen voor een goed resultaat."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen