Oxlade-Chamberlain: "We kunnen de landstitel pakken"

7 september 2013, 12:26

In het seizoen 2003/2004 won Arsenal voor het laatst de Engelse landstitel. Na dat seizoen volgde een overgangsperiode voor de Londenaren, met het aantrekken van veel jonge spelers en de verhuizing naar een nieuw stadion. De laatste wedstrijden heeft Arsenal aardig de smaak te pakken, met competitieoverwinningen op Fulham en Tottenham Hotspur en Champions League overwinningen tegen Fenerbahce.

Daarnaast deed Arsenal de afgelopen week melding van een grote transfer: Mesut Özil kwam voor een bedrag van ongeveer vijftig miljoen euro over van Real Madrid. Veel mensen uit de voetbalwereld bejubelden deze zet van Arsenal en dichten de Londense formatie door het aantrekken van Özil zelf kansen toe voor de titel.

Alex Oxlade-Chamberlain stelt in gesprek met The Daily Telegraph dat hij van mening is dat Arsenal dit seizoen daadwerkelijk de titel kan winnen: "We denken echt dat we de landstitel kunnen pakken. We hebben onze vorm gedemonstreerd aan het einde van vorig seizoen en aan het begin van dit seizoen.", aldus de buitenspeler, die de wedstrijden momenteel geblesseerd moet toekijken vanaf de tribune.

De Engels international roemt de teamgeest van de ploeg van Arsène Wenger en denkt dat de Londenaren het daarom ver kunnen schoppen: "Onze teamgeest zorgt er, samen met de manager en de nieuwe aankopen, voor dat ik zeer optimistisch ben over het verloop van het seizoen. We denken de titel te kunnen pakken, net als we geloven dat we iedere competitie waarin we meedoen kunnen winnen. Als je dat niet gelooft, dan verdien je het niet om bij Arsenal te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen