Wenger aast op meer Duitse versterkingen

Ger
9 september 2013, 13:28

Manager Arsene Wenger van Arsenal is afgestapt van zijn filosofie. De Fransman maakte er de afgelopen jaren een gewoonte van om vooral landgenoten naar Londen te halen, maar nu heeft hij zijn blik verschoven naar de Duitse markt.

De transfermarkt is nog maar net een week gesloten, maar Arsenal is al bezig met het plannen voor de volgende periode. Op het boodschappenlijstje van Wenger staan volgens de Daily Mail onder meer de namen van Marco Reus, Ilkay Gündogan en Lars Bender. Met Per Mertesacker, Lukas Podolski en de onlangs aangetrokken Mesut Özil heeft Arsenal al drie ervaren Duitse krachten in de hoofdmacht. Daarnaast kan Arsenal ook nog beschikken over drie talenten uit Duitsland: Serge Gnabry (18), Thomas Eisfeld (20) en Leander Siemann (17).

Wenger zou ook belangstelling hebben voor Lukasz Piszczek. Het contract van de Poolse verdediger bij Borussia Dortmund loopt aan het einde van het seizoen af. Voor clubgenoten Gündogan en Reus zal de portemonnee getrokken moeten worden; hun contracten lopen nog door tot respectievelijk 2015 en 2017. Bender ligt bij Bayer Leverkusen ook nog vier seizoenen vast.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen