Van Gaal benadert ook Andorra zeer serieus

9 september 2013, 20:31

Dinsdag speelt het Nederlands elftal in het kader van KW-kwalificatie in en tegen Andorra. Na het gelijke spel tegen Estland (2-2) zal Oranje zijn klasse willen demonstreren. Van Gaal wil op voorhand absoluut niet spreken van een walk-over, aangezien hij rekening houdt met de kwaliteiten en de speelstijl van Andorra: "Dat wordt geen makkelijke wedstrijd. Tegen zo'n tegenstander spelen is altijd moeilijk."

De bondscoach van Oranje verwacht een zeer defensief spelende tegenstander, waardoor het voor Nederland niet makkelijk wordt om er doorheen te komen: "Ze zullen met z'n allen verdedigen en gokken op een counter. Dan is het moeilijk voetballen voor ons. Ik heb deze wedstrijd ook heel serieus benaderd, net zoals alle andere wedstrijden.", aldus Van Gaal volgens AD Sportwereld.

In de aanloop naar de wedstrijd tegen Estland zei Van Gaal precies hetzelfde. De bondscoach weet dat Nederland op papier een veel sterker elftal heeft dan Andorra, maar wil toch waken voor onderschatting: "Natuurlijk hebben we veel meer kwaliteit. Dat was vrijdag ook het geval tegen Estland, maar toen wonnen we ook niet.", aldus Van Gaal, die daarmee aangeeft geen herhaling van de Estland-wedstrijd te willen zien in Andorra.

Van Gaal moet het tegen Andorra stellen zonder Arjen Robben en Martins Indi, die na gele kaarten tegen Estland allebei geschorst zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen