Gunner Flamini: "Ik kon ook bij Milan verlengen"

10 september 2013, 17:53   Bijgewerkt: 10 september 2013, 18:36

Mathieu Flamini verbond zich onlangs aan Arsenal. De Franse middenvelder wees daarvoor onder meer AC Milan af, zo verklaarde hij dinsdag tegenover France Football.

"Milan bood me een contract voor twee seizoenen aan", aldus Flamini. "Maar ik ben nu 29 jaar oud en wilde om die reden geen contract tekenen voor minder dan drie seizoenen. Ik kon ook naar andere clubs in Italië, Duitsland en Engeland."

Flamini koos echter voor een terugkeer bij de Gunners, waar hij tussen 2003 en 2008 ook al onder contract stond. "Ik stond voor een belangrijke beslissing in mijn loopbaan, dus ik heb de tijd genomen en besloten mijn conditie op peil te houden bij Arsenal. Toen de club me vervolgens een contract aanbood heb ik besloten te tekenen."

Onder meer de aanwezigheid van manager Arsene Wenger speelde daarbij een belangrijke rol. "Wenger kent me goed en heeft een grote rol gespeeld in mijn carrière. Hij liet me kennismaken met de beste competitie ter wereld en heeft me op tactisch, technisch en mentaal gebied enorm veel geleerd."

Over zijn doelen met Arsenal is Flamini duidelijk. "We hebben het materiaal om mee te doen om de titel. We zijn een outsider."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen