Wilshere vol goede hoop inzake WK-kwalificatie

11 september 2013, 14:42

Het Engelse nationale elftal speelde gisteren met 0-0 gelijk in Oekraïne. Nadat eerder al kritiek op de speelstijl van de Engelsen in de wind werd geslagen door een tevreden Engeland-bondscoach Roy Hodgson, zegt Jack Wilshere ook content te zijn met het gelijkspel op Oekraïense bodem, aangezien hij van mening is dat Engeland veel kans maakt om zich te kwalificeren voor het WK in Brazilië.

Wanneer Engeland er in slaagt om in eigen land zowel Montenegro als Polen te verslaan, dan kan het WK de Engelsen niet meer ontgaan. Ondanks de behoorlijke uitgangspositie was er wat kritiek op de Engelse ploeg. Van deze kritiek wilde Wilshere niets weten: "Dit was een moeilijke uitwedstrijd. Uiteindelijk was de eindstand terecht. We wilden heel graag winnen, maar soms valt het net niet de goede kant uit. In de rust dachten we dat we konden winnen, maar uiteindelijk zijn we tevreden."

Volgens Wilshere ging de wedstrijd behoorlijk op en neer: "Het was een aparte wedstrijd. Op het ene moment waren wij aan het aanvallen, terwijl zij op het andere moment weer in de aanval waren. We hebben goed verdedigd. We stonden ons mannetje en hebben zelf nog wat kansen gecreëerd op het einde".

Wilshere is vol goede hoop met betrekking tot kwalificatie voor het WK: "We krijgen nu twee thuiswedstrijden. We verwachten deze winnend af te sluiten. Als we dit doen, zitten we in het vliegtuig naar Brazilië. Vandaar dat het punt tegen Oekraïne een goed resultaat is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen