Vidic dicht United kansen toe voor CL-titel

12 september 2013, 16:04

Nemanja Vidic zag dat zijn club Manchester United de afgelopen jaren al vroeg strandde in de Champions League. Vorig seizoen kwam de ploeg van Robin van Persie niet verder dan een plaats bij de laatste zestien, toen Real Madrid een maatje te groot was. Het jaar daarvoor wist Manchester United de groepsfase niet eens te overleven, waarna ze overigens Ajax ontmoetten in de knock-out fase van de Europa League.

Vidic denkt dat Man United de teleurstelling van de afgelopen jaren kan wegspoelen door het dit jaar weer ver te schoppen in het kampioenenbal: "We denken dat we ver kunnen komen in het toernooi. Met een beetje geluk kunnen we zelfs het toernooi winnend afsluiten.", aldus de aanvoerder van United tegen ESPN.

Vidic vindt dat men er niet omheen kan dat United absoluut tot de gevestigde orde behoort in de Champions League: "Ik ben hier nu acht jaar. Ik heb drie keer de finale, één keer de halve finale en twee keer de kwarfinale gehaald. United komt vrijwel altijd ver in de Champions League. Hopelijk kunnen we dat dit jaar weer bereiken."

Vidic beseft wel dat er grotere kanshebbers zijn dan de club waar hij onder contract staat: "Maar twee jaar geleden won Chelsea de Champions League. Dacht je dat Chelsea die titel zou pakken? Barcelona heeft alles gewonnen in de laatste drie jaren, maar het laatste jaar ging Bayern München met de titel aan de haal. Het is moeilijk te voorspellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen