AZ wint in Alkmaar verdiend van Go Ahead

15 september 2013, 17:13   Bijgewerkt: 15 september 2013, 17:28

AZ heeft in eigen huis drie punten gepakt door promovendus Go Ahead Eagles met 3-0 te verslaan. De ploeg van trainer Gert-Jan Verbeek was de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar kwam pas in de slotfase in veilige haven door doelpunten van Elm en Berghuis. In de eerste helft had Johannsson via een penalty de 1-0 voor zijn rekening genomen.

Na een halfuur voetballen begon AZ weer de touwtjes in handen te nemen en met resultaat. Johannsson passeerde zijn tegenstander Overgoor in de zestien waarna de verdediger met een tackle de spits onderuit haalde. Het gevolg was een strafschop die door Johannsson zelf koelbloedig naast Room werd geschoven, 1-0. Na de 1-0 ging AZ op zoek naar meer en daar kreeg het ook zeker de kansen voor via vooral Beerens en Johannsson, maar de 2-0 bleef uit.

Het slotakkoord kwam op naam van invaller Berghuis die na een schot van Beerens op de paal de 3-0 kon binnenwerken. Al met al een verdiende zege voor de thuisploeg die met deze overwinning goede zaken doet in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen