Jans wil excuses keeper Begois niet horen

16 september 2013, 14:29

Kevin Begois was even de schlemiel van PEC Zwolle in het duel tegen Ajax zaterdagavond. De Zwolse sluitpost speelde bal in de voeten van Ajax-spits Kolbein Sigthorsson, die zo binnen kon schieten. Na afloop van het duel wilde de goalie zijn excuses maken, maar trainer Ron Jans wilde hier niets van weten.

"Begois maakte een geweldige fout door de bal zo in de voeten van Sigthorsson te spelen", sprak de leidsman na afloop op de persconferentie. "Hij wilde na afloop zijn excuses aanbieden. Dat heb ik geweigerd, want hij heeft heel goed gekeept en één moment gehad. Daar hoef je dan niet je excuses voor aan te bieden, want ik vind dat je gewoon fouten mag maken bij ons. We hebben er te veel gemaakt als het gaat om de afronding en effectiviteit. Fred Benson had ons daarbij kunnen helpen."

Jans zag zijn ploeg met 2-1 verliezen in de Amsterdam ArenA, maar zag wel een goede teaminstelling. "We hebben gewoon goed gespeeld, alleen zijn we vergeten een resultaat mee naar huis te nemen. Daar baal ik van", besloot de oefenmeester. PEC Zwolle staat na het duel nog wel aan kop in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen