'City-spelers gechoqueerd na vertrek Barry'

16 september 2013, 18:01   Bijgewerkt: 17 september 2013, 08:21

Gareth Barry werd in de afgelopen transferperiode door Manchester City verhuurd aan Everton. Het debuut van de 32-jarige Engelsman bracht veel lovende woorden over de middenvelder teweeg. Barry maakte zaterdag voor het eerst zijn opwachting op Goodison Park en wist in zijn debuutwedstrijd met 1-0 te winnen van Chelsea. Everton-linksachter Leighton Baines stelt dat veel City-spelers gechoqueerd waren van het vertrek van Barry.

Baines stelt in stelt volgens SkySports dat zijn nieuwe ploeggenoot dit seizoen een sleutelspeler kan worden voor Everton. De linksback van The Toffees zegt dat meerdere City-spelers tegen hem gezegd hebben dat ze teleurgesteld waren in het tijdelijke vertrek van Barry: “The City-spelers zeiden tijdens de interlandonderbreking dat ze niet kunnen geloven dat City hem van de hand heeft gedaan en ze nu zonder hem moeten spelen.”

De linksback van Everton en het Engelse nationale elftal zegt zeer gecharmeerd te zijn van de middenvelder: “De reacties van de City-spelers zeggen genoeg over zijn waarde voor het team waarin hij speelt. Iedereen die met hem gespeeld heeft, heeft hem hoog zitten. Hij is hier gekomen en heeft laten zien wat een aanwinst hij zal zijn voor ons. Als hij blijft spelen zoals vorige wedstrijd, dan voegt hij heel veel toe aan het team.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen