Bulykin vindt nieuwe club in vaderland

18 september 2013, 12:36

Dmitry Bulykin zet zijn carrière voort bij Volga Nizhny Novgorod. De Russische aanvaller keert daarmee terug naar zijn geboorteland en tekent een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog één jaar.

Tegenover Championat vertelt de 33-jarige spits blij te zijn met zijn thuiskomst. "Ik heb het voetbal gemist en ben blij met mijn contract bij Volga. Ik heb vaker overeenkomsten van een jaar afgesloten, zodat we aan het einde van het seizoen onze prestaties kunnen evalueren", zei de ex-speler van onder andere Bayer Leverkusen, Anderlecht, en Ajax.

Zijn nieuwe club komt sinds de zomer van 2011 uit in de Russische Premjer-Liga. Momenteel bezet Volga de twaalfde plaats. Romeo Castelen speelde eerder dit kalenderjaar twee duels voor de club, maar kon verder niet op speeltijd rekenen. Bulykin speelde voor de zomer nog bij FC Twente, maar zijn aflopende contract werd niet verlengd. Zijn beste tijd kende hij toen Anderlecht hem verhuurde aan ADO Den Haag: in dertig competitiewedstrijden scoorde hij 21 maal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen