Martens droomt van clubrecord en Brazilië

19 september 2013, 09:59

Maarten Martens kan een leuk seizoen tegemoet zien. De Belgische speler kan niet alleen een clubrecord behalen bij AZ, maar kijkt ook uit naar het WK van volgend jaar in Brazilië. Als hij in vorm is en fit blijft, dan is Brazilië een reëel doel voor de aanvallende middenvelder.

Op clubniveau kan de vleugelspeler op 46 Europa Cup-duels komen, indien hij in alle groepswedstrijden van de Alkmaarders in actie komt. Daarmee passeert hij recordhouder Kew Jaliens, die op 45 duels bleef steken. "Een mooi vooruitzicht. Niet zozeer omdat ik dan een record breek, maar vooral omdat dat zou betekenen dat ik fit ben en blijf", zegt de linkspoot in gesprek met Telesport. "Op momenten heb ik kunnen laten zien wat ik wilde. Maar natuurlijk streef ik ernaar om een hoger niveau te halen."

Martens moet zich van zijn goede kant laten zien, wil kans maken om met de Rode Duivels af te reizen naar Brazilië. "Er zit momenteel zoveel kwaliteit in de selectie, iedereen speelt bij Europese topclubs. Dat maakt het voor mij lastig om er tussen te komen, maar meegaan naar Brazilië is voor mij een gezonde ambitie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen