De Boer: "Beste duel van Bojan tot nu toe"

19 september 2013, 09:51   Bijgewerkt: 19 september 2013, 10:22

Bojan Krkic keerde woensdagavond terug in het Camp Nou van FC Barcelona, bij de ploeg waar hij werd grootgebracht. De Spanjaard met Servische roots speelde in dit duel als 'zwevende' spits bij Ajax en vervulde deze rol naar behoren. Met het resultaat (4-0 verlies) kon de aanwinst van Ajax logischerwijs niet leven.

Ajax deed leuk mee met de Catalanen, toen Lionel Messi opeens opstond. Het Argentijnse wonderkind liet zich weer eens gelden, met drie doelpunten tegen de Amsterdammers. De plannen van de ploeg van trainer Frank de Boer vielen in duigen door de vedette van Barça, zo benadrukt ook Bojan: "Je kan je op allerlei mogelijke manieren voorbereiden, maar dan komt er een fenomeen als Messi lang en die verwoest al je plannen", aldus Bojan volgens Telesport.

Het spel van Bojan kon De Boer wel bekoren: "Hij heeft een heel goede eerste helft gespeeld. In de tweede helft kwamen er minder aan te pas. Misschien was dit wel zijn beste duel tot nu toe.", aldus de oefenmeester van de Ajax over Bojan, die zijn draai bij Ajax nog wat moet vinden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen