Seedorf mist strafschop, spelersbus bekogeld

19 september 2013, 10:45   Bijgewerkt: 19 september 2013, 10:53

Clarence Seedorf heeft in de nacht van woensdag op donderdag een niet zo prettige wedstrijd beleefd. Met zijn club Botafogo verloor hij met 3-0 bij koploper Cruzeiro en de vice-aanvoerder miste een strafschop. Per slot van rekening werd de spelersbus van Botafogo bij terugkomst bij het eigen stadion bekogeld met stenen. Daarbij sneuvelde tenminste één raam.

"Het spijt me van de strafschop. Dat was een belangrijk moment in de wedstrijd", reageerde de Nederlander na afloop van de topper. Cruzeiro stond op dat moment met 1-0 voor en met de penalty kon Seedorf Botafogo dus op gelijke hoogte brengen. De 37-jarige middenvelder schoot de bal echter naast het doel en zodoende deed hij zijn status als 'penaltymisser' waar. Eerder wist de Nederlander wel een aantal strafschoppen te benutten in de Braziliaanse competitie.

De wedstrijd was voor Botafogo een uitgelezen kans om aan te sluiten bij Cruzeiro. Het gat tussen de twee had verkleind kunnen worden tot één punt, maar is nu opgelopen tot zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen