'Boulahrouz vervolgt loopbaan bij Brondby'

19 september 2013, 12:34   Bijgewerkt: 19 september 2013, 16:22

Khalid Boulahrouz heeft een nieuwe club gevonden. De Deense club Brøndby IF laat via de officiële website weten dat de Nederlander de gelederen van de club per direct komt versterken. Boulahrouz zag het contract bij zijn vorige club Sporting Lissabon ontbonden worden, waardoor de verdediger op zoek was naar een nieuwe club.

Boulahrouz bevindt zich op dit moment in Denemarken, samen met zijn zaakwaarnemer. Hier hoopt de Nederlander vandaag zijn contract te ondertekenen. De transfer van de verdediger is dus nog niet helemaal in kannen en kruiken, al lijkt het een kwestie van tijd te zijn voordat dit wel het geval is. De Deense club meldt op de website dat ze constant op zoek is naar versterkingen voor de selectie, ook wanneer de transfermarkt dus niet open is.

Boulahrouz kwam in Lissabon terecht op een zijspoor. Vorig seizoen was er in het Estádio José Alvalad slechts een figurantenrol weggelegd voor de verdediger. Overigens speelde diverse blessures de voormalig Nederlands international hier behoorlijk parten. Voordat hij in Lissabon arriveerde stond de verdediger onder contract bij VfB Stuttgart. Hiervoor droeg Boulahrouz het shirt van RKC Waalwijk, Hamburger SV, Chelsea en Sevilla. Aan dit imposante rijtje aan clubs wordt dus zeer waarschijnlijk het Deense Brøndby toegevoegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen