Cambuur met fitte selectie op bezoek bij Eagles

19 september 2013, 15:04

Vrijdagavond (20.00 uur) trappen Go Ahead Eagles en SC Cambuur het eredivisieweekend af in de Adelaarshorst. Beide clubs speelde vorig seizoen nog in de Jupiler League, maar dat weerhield de clubs er niet van om tot dusver prima te presteren in de Eredivisie. De Eagles staan tiende, terwijl de ploeg uit Leeuwarden zelfs achtste staat, mede dankzij een gelijkspel bij PSV.

Cambuur-trainer Dwight Lodeweges heeft in de uitwedstrijd tegen de Eagles de beschikking over een vrijwel fitte selectie. Achter twee spelers staat een vraagteken: Lucas Bijker kampt met wat liesklachten en Michiel Hemmen ondervindt last van een onwelwillende hamstring. Preventief deed het tweetal deze trainingsweek niet volledig mee met de selectie van de Leeuwarders.

Lodeweges verwacht dat het tweetal tijdig hersteld zal zijn, waardoor Bijker en Hemmen waarschijnlijk in actie zullen komen in Deventer: "We moeten de reactie vrijdagmorgen even afwachten, maar ik ga er vanuit dat ze inzetbaar zijn'', aldus de oefenmeester van Cambuur tegen de Leeuwarder Courant. Men kan er vanuit gaan dat Cambuur met dezelfde basisformatie aantreedt als tegen Heracles Almelo. Reden tot wisselen heeft Lodeweges ook niet, aangezien Cambuur het duel met de Heraclieden met 2-0 wist te winnen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen