Martens: "Overwinning wellicht ietwat gestolen"

19 september 2013, 23:23

AZ boekte donderdag als enige Nederlandse overwinning in Europa. In Haifa waren de Alkmaarders met 0-1 te sterk voor Maccabi Haifa. De zege kwam met enig fortuin tot stand.

Ook Maarten Martens gaf na de overwinning van AZ op Maccabi Haifa toe dat de overwinning misschiet ietwat geflatteerd was. "Dit zijn drie belangrijke punten, maar wellicht was de overwinning toch ietwat gestolen", aldus de invaller tegenover de camera van RTL7.

Wel vond de Belg dat zijn ploeg op basis van de tweede helft een doelpunt verdiende. "In de eerste helft hebben we niets gecreëerd, maar we zijn niet in paniek geraakt. Daar hebben we het in de rust over gehad. In de tweede helft hadden we meer de intentie om naar voren te gaan, zonder alles weg te geven. Dat lukte soms wel en soms niet. Maar afgaande op ons spel in de tweede helft denk ik dat wij wel een doelpunt verdienden. Haifa had tenslotte ook geen 100-procent-kansen."

Martens hoopt dat de overwinning het vuur binnen AZ oplaait. "Dit zijn drie belangrijke punten met een uit-overwinning. Hier houden we een goed gevoel aan over. Ik hoop dat we dat kunnen vasthouden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen