Keeper Boruc dicht Southampton CL-kansen toe

20 september 2013, 18:55   Bijgewerkt: 20 september 2013, 20:00

Southampton kocht afgelopen zomer met Dejan Lovren, Victor Wanyama en Pablo Osvaldo goed in, waardoor er in Engeland het nodige verwacht wordt van The Saints. Doelman Artur Boruc heeft er wel heel veel vertrouwen in. De 33-jarige Pool denkt dat zijn ploeg zich kan kwalificeren voor de Champions League.

"Het klinkt misschien een beetje gek, maar als je er goed over nadenkt, dan kan ik niet zeggen dat we slechter zijn dan welke andere Premier League-club ook. Dus waarom niet?", stelt Boruc in gesprek met de Southern Daily Echo.

"Als we er hard voor gaan werken en geloven in ons werk, dan kunnen we de Champions League echt bereiken. Ik heb er altijd al van gedroomd. Natuurlijk wordt het lastig, maar ik denk echt dat er mogelijkheden liggen. Ik bedoel, waarom zouden we in de toekomst geen kampioen kunnen worden?", vraagt Boruc zich hardop af.  "Dat klinkt ongelooflijk, en nu is het dat misschien ook. Maar als je erin gelooft, kan het gebeuren. En wij geloven er echt in dat het ons kan lukken."

Voorlopig staat Southampton met vijf punten uit vier duels in de middenmoot van de Engelse Premier League. Zaterdag gaat de ploeg op visite bij Liverpool.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen