Chelsea zonder te imponeren langs Jol

21 september 2013, 20:21   Bijgewerkt: 21 september 2013, 20:33

Het kan snel gaan in de voetballerij. Door achtereenvolgende nederlagen tegen Everton (competitie) en FC Basel (Champions League) werd er al gesproken over een crisis bij Chelsea, maar zaterdag won de Europa League-houder met 2-0 van Fulham en nestelde zich daarmee naast Liverpool aan kop van de Premier League. Wel komt een aantal concurrenten zondag nog in actie.

Chelsea won in de afgelopen twee jaar telkens een grote prijs, vorig seizoen de Europa League en een jaargang daarvoor zelfs de Champions League, maar coach José Mourinho liet vrijdag op de persconferentie weten dat hij het voetbal dat toen geëtaleerd werd maar niets vond, ook al was het effectief.

Mourinho wil Chelsea attractiever laten spelen, ook al gaat dat leerproces gepaard met die recente nederlagen. Er is in elk geval nog een lange weg te gaan voor The Blues, want tegen het Fulham van coach Martin Jol was het spel verre van overtuigend. Voor rust werd er amper iets gecreëerd. De beste kans was zelfs voor Fulham, maar Petr Cech voorkwam de 0-1 van Darren Bent uit een counter.

Na de eerste helft klonk er zelfs wat gefluit vanaf de tribunes van Stamford Bridge. Desondanks was ook na de doelwissel het spel van Chelsea verre van groots, maar gescoord werd er wel. Fulham-doelman David Stockdale grabbelde in de 52ste minuut tot twee keer toe mis, waarvan Oscar in de rebound profiteerde. John Obi Mikel zorgde vlak voor tijd, uit een hoekschop, voor de beslissing (0-2).

Marco van Ginkel maakte overigens geen deel uit van de selectie van Chelsea.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen