ADO Den Haag wil geld zien van gemeente

21 september 2013, 22:35

ADO Den Haag gaat een schadeclaim indienen bij de gemeente van tussen de 100.000 en 200.000 euro. De Residentieclub wil compensatie voor de problemen die zijn ontstaan rond de conditie van het veld in het Kyocera Stadion.

Omdat het afwateringssysteem niet in orde was, moest het duel met Vitesse van vorige week worden afgelast. Zaterdagavond kon ADO Den Haag wel thuis spelen tegen NEC, maar er zouden minder bezoekers zijn gekomen dan normaal. Er was namelijk wat twijfel of deze wedstrijd wel kon doorgaan. "Veel mensen willen niet opnieuw voor niets een kaartje kopen. Deze discussie wil ik niet iedere twee weken hebben", zegt Piet Jansen, algemeen directeur van ADO, bij Omroep West.

"De gemeente is verantwoordelijk voor het veld, dus krijgt zij de rekening. Ik beschouw de gemeente Den Haag als een partner want zij hebben wel voor een stadion gezorgd en ons geholpen in financieel moeilijke tijden. Maar je moet dit wel zakelijk bekijken. Als wij door toedoen van de verhuurder financiële schade lijden, moet ik die schade wel verhalen", aldus Jansen. ADO speelde 1-1 tegen NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen