NAC Breda legt zwak AZ na rust over de knie

22 september 2013, 16:23   Bijgewerkt: 22 september 2013, 22:06

NAC Breda heeft zondag optimaal geprofiteerd van een matig AZ. In eigen huis waren de mannen van trainer Nebosja Gudelj met 3-0 te sterk voor de bezoekers. Het is voor AZ de derde keer dit seizoen dat het na een Europa League-duel niet weet te winnen.

Het tweede bedrijf leek hetzelfde te gaan verlopen als de eerste drie kwartier. Wederom was AZ niet bij machte om het NAC lastig te maken. De 1-0 van Danny Verbeek was dan ook niet meer dan terecht te noemen. De aanvaller joeg de bal in de verre hoek achter Esteban. De gasten wilden daarna wel wat aanvallender spelen, maar de verdediging van NAC Breda bleef relatief eenvoudig overeind. Bij AZ haalden veel spelers hun niveau niet. Onder andere Mattias Johansson werd als rechtsback aan alle kanten voorbij gelopen.

Het is de derde keer dat AZ na een wedstrijd in Europa slecht voor de dag kwam. Eerder raakte het na een EL-duel ook al niet voorbij FC Utrecht (2-0) en Vitesse (1-1). NAC is door de zege voorlopig uit de kelder van de Eredivisie verdwenen en AZ haakt af bij de top vijf van de Nederlandse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen