Gudelj: "Heb mijn vader gefeliciteerd, ja"

23 september 2013, 08:04

Voor Nemanja Gudelj stond zondag een bijzondere wedstrijd op het programma. De middenvelder speelde met AZ tegen NAC Breda, zijn oude club. Dat is bovendien de club waar zijn vader Nebojsa Gudelj als trainer op de bank zit.

Na afloop van de 3-0 overwinning van NAC Breda kon Gudelj jr. niets anders doen dan zijn vader de hand schudden. "Of ik mijn vader al gefeliciteerd heb? Ja, uiteraard, maar ik had liever gehad dat hij mij moest feliciteren. Nu ga ik terug met de bus naar Alkmaar, morgen komen mijn ouders eten, dan zullen we de wedstrijd uitgebreid nabespreken", zegt de middenvelder op de website van de Alkmaarse club.

Gudelj, afkomstig uit de jeugdopleiding van NAC Breda, werd als speler van AZ zondag overigens keurig ontvangen in het Rat Verlegh Stadion. Dat deed hem goed, zegt hij. "Tijdens de warming-up zongen ze mij toe en ook na de wedstrijd kreeg ik een luid applaus, dat zegt ook iets over het NAC-publiek. Het leidde me overigens totaal niet af, ik was gefocust en heb er alles aan gedaan om te winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen