Burnet terug in basis: "Wil draad weer oppakken"

24 september 2013, 16:48

Lorenzo Burnet start woensdag in de basiself van FC Groningen. In het bekerduel tegen AFC wil hij zichzelf bewijzen, na een moeilijke periode te hebben gehad.

Wegens disciplinaire redenen werd Burnet, niet voor de eerste keer, aan het begin van het seizoen teruggezet naar de tweede selectie. "Ik wil nu de draad weer oppakken. Het is afgesloten en dit is het laatste wat ik erover wil zeggen. Ik zal het meenemen in de rest van mijn carrière en heb ervan geleerd", verklaart hij op het digitale thuis van de Trots van het Noorden.

Afgelopen zaterdag mocht de linksback invallen in het thuisduel met RKC. Hij was redelijk tevreden met zijn rentree in de hoofdmacht en kijkt vooruit naar de komende periode. "Hoe meer ik ga spelen, des te beter het zal gaan. Ik ben blij dat ik in de bekerwedstrijd weer een keer mag beginnen en mijn bijdrage mag leveren voor het team."

In tegenstander AFC treft hij een oude bekende. In zijn amateurtijd speelde Burnet bij Zeeburgia uit Amsterdam, en kwam geregeld bij AFC op bezoek. "Ik heb in het verleden wel tegen ze gespeeld en ze maken het tegenstanders over het algemeen erg lastig. Tegen een amateurtegenstander heb je wel eens de neiging om te veel met de bal te gaan lopen. We moeten dat niet doen en de bal snel rond laten gaan. Hopelijk kunnen we snel scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen