Hiariej weer basiskracht: "Nu nog beslissend zijn"

Ger
25 september 2013, 14:04

Tom Hiariej heeft zich vanuit het tweede elftal weer opgewerkt naar de hoofdmacht van FC Groningen. De 25-jarige middenvelder speelde zaterdagavond tegen RKC Waalwijk als basiskracht zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Ook in de KNVB Beker heeft hij opnieuw een plek bij de eerste elf te pakken.

"De kansen zijn weer gekeerd, nu moet ik het laten zien", zegt een opgeleefde Hiariej tegen FCUpdate.nl. "Het was een heerlijk gevoel om zaterdag weer een volledige wedstrijd te spelen. Over mijn niveau ben ik niet geheel tevreden, ik kan zeker nog veel beter. Zo had ik tegen RKC bijvoorbeeld te weinig balbezit. Verdedigend was het in orde, maar mijn stempel heb ik niet op de wedstrijd kunnen drukken. Mijn rol in het elftal moet beslissender zijn. Een steekbal geven en iemand alleen voor de keeper zetten, dat wil ik ook laten zien."

In de bekerwedstrijd tegen de Amsterdamse topklasser AFC maakt Hiariej zich woensdagavond op voor zijn tweede basisplaats op rij. Hij profiteert opnieuw van de afwezigheid van aanvoerder Rasmus Lindgren, die nog altijd last heeft van een heupblessure. "Ik wil de trainer graag laten zien dat ik van waarde kan zijn voor het team", toont Hiariej zich gretig. "Hopelijk kan ik het vertrouwen uitbetalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen