Zevenklapper Vd Brom, Preud'homme start goed

25 september 2013, 23:30

Anderlecht heeft aan het zelfvertrouwen gewerkt. De ploeg van coach John van den Brom denderde woensdag in de Belgische beker met 7-0 over tweedeklasser KAS Eupen. Daarmee werd de competitiekater van afgelopen weekend weggespoeld. Toen ging de kraker tegen Club Brugge met 4-0 verloren.

Demy de Zeeuw maakte één van de doelpunten voor Anderlecht. Ook Massimo Bruno (2), Frank Acheampong, Matias Suarez, Youri Tielemans en Gohi Bi Cyriac kwamen op het scoreformulier namens paars-wit.

Ook Mario Been bereikte met Racing Genk de achtste finales, maar dat ging minder makkelijk dan Anderlecht. AFC Tubize werd met 3-1 verslagen. Jelle Vossen (2) en Kim Ojo voorkwamen in het laatste half uur een blamage tegen de tweedeklasser, door een 0-1 achterstand van het scorebord weg te werken.

Michel Preud'homme luisterde zijn debuut bij Club Brugge op met een nipte zege. Derdeklasser KSV Oudenaarde werd met 0-1 verslagen, door een goal van Jesper Jörgensen na een klein uur spelen. Preud'homme, in het verleden coach van FC Twente, volgt in Brugge de vorige week ontslagen Juan Carlos Garrido op.

Standard Luik, dat in de competitie na acht duels nog zonder puntenverlies is, doet het ook in de beker prima. Les Rouches vloerden White Star Woluwe (2) met 0-4. Reza Ghoochannejhad, opgegroeid in Nederland, maakte één van de treffers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen