Bayern en Schalke ronde door, Luhukay klaar

25 september 2013, 22:21

Bayern München heeft zonder problemen de achtste finales van de DFB Pokal bereikt. Met Arjen Robben op de bank was de bekerhouder woensdag in de eigen Allianz Arena met 4-1 te sterk voor Hannover 96.

Thomas Müller opende in de zeventiende minuut al vallend met de borst de score, tien minuten later verdubbelde Claudio Pizarro met het hoofd de voorsprong. Didier Konan Ya bracht acht minuten voor rust de spanning terug, maar via Müller en Franck Ribéry werd het alsnog een ruime zege voor Bayern.

Ook Schalke 04 schaarde zich bij de laatste zestien. Makkelijk ging het echter niet. Bij derdeklasser SV Darmstadt 98 werd met 1-3 gewonnen. Benedikt Höwedes en Max Meyer maakten pas in het laatste half uur het verschil voor de club uit Gelsenkichen. Voormalig PSV-speler Jefferson Farfan opende in de 35ste minuut uit een penalty de score, Hanno Behrens maakte een minuut later gelijk. Klaas-Jan Huntelaar ontbrak opnieuw bij Schalke. De spits zit nog altijd in de lappenmand.

Jos Luhukay ging met Hertha BSC onderuit bij tweedeklasser FC Kaiserslautern. In de tweede helft gaven de Berlijners een 0-1 voorsprong uit handen (3-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen