Rodgers wil Liverpool-selectie in winter versterken

26 september 2013, 16:51

Liverpool-coach Brendan Rodgers wil in de winter zijn spelersgroep versterken. De Reds maakten een prima seizoensstart door, maar de goede vorm lijkt sinds een week verdwenen te zijn.

De eerste drie competitiewedstrijden werden nog gewonnen, maar daarna volgden een gelijkspel bij Swansea City en een thuisnederlaag tegen Southampton. Bovendien werd de ploeg van Luis Suarez woensdagavond door Manchester United uit de League Cup geknikkerd.

Na de uitschakeling in de League Cup heeft de ploeg tot de kerstdagen enkel nog de reguliere competitie om zich op te richten. "We moeten een plaats veiligstellen in de top zes, we moeten blijven vechten. Hopelijk kunnen we ons in januari weer versterken", zegt Rodgers in gesprek met Mirror.

Toch is de keuzeheer niet ontevreden. "De spelers hebben een prima start gemaakt. We zijn enigszins teleurgesteld over afgelopen weekend. We zaten toen gewoon niet in de wedstrijd. Dit komt deels door de beschikbare spelers, al weet ik dat ze absoluut alles hebben gegeven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen