Mokhtar: kater na eerste basisplek bij Twente

Ger
26 september 2013, 21:58   Bijgewerkt: 26 september 2013, 22:07

Zijn debuut in de basis bij FC Twente leverde Youness Mokhtar donderdagavond weinig plezier op. Met de Enschedese club werd de vleugelspeler uitgeschakeld in de KNVB Beker. Op bezoek bij SC Heerenveen eindigde het duel in de tweede ronde in een ruime 3-0 nederlaag.

Door de goede resultaten in de Eredivisie was Twente nog wel met veel vertrouwen aan de aftrap verschenen in Friesland. "We begonnen dan ook uitstekend en dwongen verschillende kansen af. In de eindfase waren we echter slordig", verzucht Mokhtar (22) tegenover FCUpdate.nl. Heerenveen sprong zorgvuldiger met de kansen om en nam na twintig minuten een 1-0 voorsprong. Door twee snelle gele kaarten reduceerde Roberto Rosales de Tukkers daarna tot een tiental. Een serieuze vuist wist FC Twente vervolgens niet meer te maken.

"We hebben de uitschakeling over onszelf afgeroepen. Heel jammer, ik had dit seizoen graag de bekerfinale willen spelen", aldus Mokthar, die tijdens de zomerse transferperiode van PEC Zwolle werd overgenomen. "Nu moeten we ons vol op de competitie richten. We staan er goed voor en willen uiteraard zo hoog mogelijk eindigen. We bezetten nu de derde plaats, maar wie weet wat er nog allemaal mogelijk is. Al zullen we nu eerst onze wonden moeten likken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen