Sneijder valt uit bij gelijkspelend Galatasaray

28 september 2013, 20:59

Fatih Terim werd deze week ontslagen als trainer van Galatasaray, nadat de ploeg te maken kreeg met een aantal teleurstellende resultaten. In de thuiswedstrijd tegen Çaykur Rizespor, dat het verrassend goed doet in de Tukrse Süper Lig, kwam Galatasaray niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Per slot van rekening viel Wesley Sneijder uit met een lichte blessure.

Het begon zaterdagavond zeer goed voor Galatasaray. Engin Baytar bracht de Turkse grootmacht na ruim een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong. Sneijder werd na ruim een half uur voetballen naar de kant gehaald, omwille van fysieke klachten. De blessure van de Nederlander lijkt in eerste opzicht niet heel ernstig te zijn, maar Sneijder kon niet verder en werd vervangen door Nordin Amrabat.

Galatasaray haalde de rust met een 1-0 voorsprong, maar zag Rizespor langszij komen na een klein uur spelen. Tevfik Köse was met een kopbal verantwoordelijk voor de gelijkmakende treffer. De 1-1 stand zou tevens de eindstand worden. Voor Galatasaray zonder twijfel een teleurstellend resultaat. Per slot van rekening zag Gala met lede ogen aan dat Selcuk Inan met een rode kaart van het veld gestuurd werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen