'Man of the match' Fischer krijgt goede gevoel terug

29 september 2013, 09:10

Ajax-trainer Frank De Boer zag zijn ploeg zaterdag met een 6-0 eindstand over Go Ahead Eagles heen walsen. Viktor Fischer werd door de oefenmeester van de Ajacieden uitgeroepen tot man van de wedstrijd, ondanks het feit dat de Deense aanvaller niet tot scoren kwam. De Boer wou hiermee onderstrepen dat Fischer op de goede weg terug is.

De trainer van Ajax was al tevreden met het midweekse optreden van Fischer tegen Volendam en vindt dat de Deen de lijn doortrok tegen de Eagles: “Ik heb een signaal afgegeven naar hem door hem Man of the Match te maken, omdat ik wilde laten zien dat je ook een goede wedstrijd kan spelen, zonder te scoren. De doelpunten komen wel.”, zo stelde De Boer voor de camera’s van FOX Sports.

Fischer zelf was zeer tevreden met de prestatie van de Ajacieden: "We wisten dat we na drie mindere wedstrijden een goed resultaat moesten neerzetten. We hebben veel druk op de bal en de tegenstander gelegd. In de eerste helft ontbrak het ons aan scherpte, maar dat hebben we in de tweede helft goed gemaakt.", aldus Fischer op Ajax TV. Met een goed gevoel zal Ajax de Champions League-confrontatie met AC Milan aanvangen: "We hebben het fantastisch gedaan. Nu op naar Milan”, aldus een gretige Fischer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen