Moyes wil tij keren met United en hoopt op Van Persie

29 september 2013, 12:57

David Moyes staat onder druk als manager van Manchester United. Nadat Sir Alex Ferguson, na vele successen behaald te hebben, vertrok uit Manchester, kwam Moyes over van Everton. Het gaat United in het huidige seizoen nog niet voor de wind. De ploeg kende zelfs haar slechtste seizoensstart van de afgelopen 24 jaar (!). Op het eigen Old Trafford verloor United per slot van rekening van West Bromwich Albion (1-2).

Het verlies tegen West Bromwich baart Moyes zorgen: "Het was een slecht resultaat en een slecht optreden van ons. Wij zijn nooit in de wedstrijd geweest. We hadden veel balbezit, maar weinig kansen. De kansen die we kregen, wisten we niet te benutten. Zij waren bij elke counter gevaarlijk. Maar er zijn nog veel wedstrijden te gaan en ik ga proberen het te herstellen.", aldus een strijdbare Moyes volgens Telesport.

Robin van Persie is van onschatbare waarde voor de ploeg van Moyes en kampte de afgelopen met fysieke klachten. De manager hoopt dat Van Persie zijn rentree in de basisformatie weer kan maken in de Champions League: "Ik hoop dat Van Persie tegen Shakhtar Donetsk weer in de basis kan staan. Zijn blessure was niet al te ernstig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen