Koeman baalt flink van late tegendoelpunten

29 september 2013, 17:41   Bijgewerkt: 29 september 2013, 17:52

Trainer Ronald Koeman van Feyenoord was na de overtuigende overwinning tegen ADO Den Haag (4-2) niet helemaal tevreden over de instelling van zijn ploeg. De Rotterdammers verslapten in de slotfase en zagen de ploeg uit Den Haag twee doelpunten meepikken.

"De spelers lijken er dit seizoen altijd wel weer in te slagen om de trainer met een slecht gevoel naar huis te sturen", aldus Koeman na afloop. "We speelden een gewonnen wedstrijd, stonden met 4-0 voor en dan valt ineens de organisatie en concentratie weg bij ons. Daar baal ik flink van."

Volgens Koeman had Feyenoord zondag dé kans om aan het doelsaldo te werken. "Nu bedroeg het verschil nog maar twee treffers in de uitslag, terwijl we veel en veel beter waren dan ADO. We kunnen nog steeds geen wedstrijden zakelijk uitspelen. Dat leverde nu geen schade op, maar eerder in deze competitie heeft ons dat wel punten gekost. Dat is doodzonde."

De oud-international besefte zich dat Feyenoord mee kan doen om de landstitel. "Er zit meer in en er moet ook meer uitkomen. Ik wil dit seizoen nu echt met Feyenoord een rol gaan spelen in de strijd om de landstitel. Dat kan en dat moet. Maar dan dienen die zwakke momenten in ons spel wel te verdwijnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen