Hongaren met Dzsudzsák en Németh tegen Oranje

1 oktober 2013, 11:43

De Hongaarse selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Nederland, op 11 oktober in de Amsterdam ArenA, bevat één eredivisiespeler. Roda JC-spits Krisztian Nemeth, dit weekend twee keer trefzeker tegen Roda JC (3-3), maakt deel uit van de groep van bondscoach Sándor Egervári. Ook oud-PSV'er Balazs Dzsudzsak is er bij.

Een opvallende afwezige is routinier Zoltan Gera. De speler van West Bromwich Albion kampt met een dijbeenblessure en is niet op tijd fit voor het duel in de ArenA. "Heel jammer, want zijn aanwezigheid kan ons extra kracht geven", baalt de coach.

Voor Hongarije is de wedstrijd in de ArenA van groot belang. Het land staat tweede in Groep D, achter het reeds geplaatste Oranje, en ligt dus op koers voor een plek in de play-offs. Het heeft echter maar één punt voorsprong op concurrenten Roemenië en Turkije en moet dus winnen in Amsterdam om deze tweede plek vast te houden.

Selectie Hongarije

Doel: Ádám Bogdán (Bolton Wanderers), Gábor Király (1860 München), Péter Gulácsi (Red Bull Salzburg)

Verdediging: Vilmos Vanczák (FC Sion), Gábor Gyömbér (Ferencváros), Norbert Mészáros (DVSC-Teva), Richárd Guzmics (Haladás), Zoltán Lipták (Gy?ri ETO), Zsolt Korcsmár (Greuther Fürth), Tamás Kádár (DVTK), Szilárd Devecseri (Haladás)

Middenveld: Máté Pátkai (Gy?ri ETO), József Varga (Middlesbrough), Ákos Elek (DVTK), Tamás Hajnal (Ingolstadt), Vladimir Koman (Ural), Gerg? Lovrencsics (Lech Poznan), Balázs Dzsudzsák (Dinamo Moszkva), Zoltán Stieber (Greuther Fürth), Péter Szakály (DVSC-Teva)

Aanval: Ádám Szalai (Schalke), Daniel Böde (Ferencváros), Krisztián Németh (Roda JC)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen