"Mühren komt beter tot zijn recht in Eredivisie"

2 oktober 2013, 13:56   Bijgewerkt: 2 oktober 2013, 14:07

FC Volendam-middenvelder Robert Mühren is voortvarend aan het seizoen begonnen. Dat weet Ajax maar al te goed, want zowel het seniorenteam als het beloftenelftal kregen in de voorbije voetbalweek twee goals om de oren van de speler. Ook bij andere Eredivisieclubs zijn de prestaties niet onopgemerkt bleven.

Zo zou NEC de ontwikkeling van Mühren op de voet volgen. In de afgelopen transferperiode informeerde de hekkensluiter van de Eredivisie al bij zaakwaarnemer Martin van Ophuizen, maar bracht nog geen bod uit. De club houdt de geboren Purmerender echter goed in de gaten.

In gesprek met VI bevestigt Van Ophuizen de interesse. "Het klopt dat NEC zich heeft gemeld. Maar zo zijn er meer clubs. NEC heeft uiteindelijk andere spelers gehaald. Ik weet niet of ze dit seizoen nog terugkomen. Een overstap in de zomer is meestal verstandiger."

Het contract van Mühren loopt nog tot de zomer van 2015. Indien zich een kans aanbiedt om hogerop te spelen, staat hij daar voor open, aldus de zaakwaarnemer. "Ik denk dat hij in de Eredivisie nog beter tot zijn recht komt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen