Janssen: "Wilden naar huis toen we het veld zagen"

2 oktober 2013, 18:17

Vitesse ging woensdagmiddag in het inhaalduel tegen ADO Den Haag met 2-1 onderuit. Na afloop van de wedstrijd ging het echter nauwelijks over het spel: de nadruk lag duidelijk op het hopeloze knollenveld in Den Haag. Vitesse-coach Peter Bosz sprak zijn onvrede al uit over het veld, maar ook Theo Janssen doet zijn beklag over het veld.

Janssen beleefde allesbehalve een plezierige middag in Den Haag. Voetballend kwam de spelmaker niet uit de verf en hij zag zijn ploeg dure punten verliezen. Als het aan de Arnhemmer lag, keerde de bus van Vitesse weer om na het zien van de zanderige grasmat: "We wilden meteen omdraaien en naar huis gaan toen we het veld zagen", aldus Janssen in gesprek met FOX Sports.

De middenvelder is van mening dat er op een dergelijk veld niet goed te voetballen is: "Door dit knollenveld ben je toch voorzichtiger. Bij elke stap voelde je dat je niet vlak stond. We zijn lange ballen gaan spelen en dan moet je maar hopen dat ze een keer goed vallen. Dat gebeurde bij ons 1 keer, en bij hun 2 keer. Ik denk dat ADO betere kwaliteiten heeft om hierop te voetballen.", aldus Janssen, die daarmee doelt op de strijd die de ploegen op de mat moesten leggen.

Janssen weet dat zijn ploeg het op het gebied van strijd moest afleggen tegen de ploeg van trainer Maurice Steijn: "Dit was absoluut niet mijn wedstrijd. Dat gold voor meer spelers. Vandaag had niks met voetbal te maken, het moest op strijd en dan verliezen we.", zo stelt de Arnhemmer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen